Gallagher-duurzaam-schrikdraadapparaat-elektrische-afrastering
Vind meer informatie of bestel uw solar apparaat direct op www.gallagher.eu/solar

Duurzame energie. Het is de trend in de markt.

50% van alle investeringen in duurzame energie wordt besteed aan zonne-energie. De reden hiervoor is eigenlijk heel simpel, de investering levert vrij snel weer rendement op. Deze trend is Gallagher natuurlijk niet onopgemerkt gebleven. De afgelopen jaren heeft Gallagher geïnvesteerd in de ontwikkeling van robuuste lichtgewicht schrikdraadapparaten op zonne-energie die een heel jaar lang genoeg stroom opwekken om de afrastering van stroom te voorzien.

Met als resultaat: een compleet assortiment met Solar schrikdraadapparaten die dit jaar wordt uitgebreid met de S400. Een lichtgewicht schrikdraadapparaat die werkt op daglicht en afrasteringen tot maar liefst 30 km kan voorzien van stroom!

Mobiele afrastering of gebied zonder stroom?

“Solar schrikdraadapparaten zijn de perfecte oplossing voor een paardenhouder die in een gebied zit zonder stroom of een oplossing zoekt voor een mobiele afrastering” vertelt Vincent Staal, Productmanager Gallagher Europe”. Want, zo gaat hij verder “de range bestaat uit apparaten die afrasteringen van 1 tot 30 km kunnen voorzien van stroom.

Het nieuwste apparaat, de S400, is het sterkste geïntegreerde Solar apparaat op de markt die eenvoudig te verplaatsen en aan te sluiten is. Het schrikdraadapparaat weegt slechts 12kg en met één draai aan de knop werkt het apparaat waarna je er niet meer naar om hoeft te kijken.”

Gallagher-S400-elektrische-afrastering

Nieuwe technologie

Dankzij een nieuwe technologie is Gallagher in staat om met een relatief klein zonnepaneel een afrastering tot 30 km lengte van stroom te voorzien. Het zonnepaneel is geïntegreerd in het apparaat en werkt op daglicht, dus niet alleen op zonlicht. Het apparaat beschikt tevens over een uniek batterijmanagementsysteem.

Dit systeem zorgt ervoor dat wanneer er niet voldoende daglicht is, (bijvoorbeeld gedurende de korte wintermaanden), het apparaat de pulse vertraagt op de afrastering. Hierdoor wordt de accu ontzien en zorgt het apparaat ervoor dat er voldoende stroom op de afrastering blijft staan. De paardenhouder is met dit apparaat dus het hele jaar door verzekerd van stroom op zijn afrastering.

Solar schrikdraadapparaten

Kortom de solar range biedt de paardenhouder een zeer gebruiksvriendelijk oplossing met een hoge zekerheid als het gaat om stroom op de afrastering. Daarnaast bespaart de paardenhouder ook geld met de inzet van deze apparaten, het regelmatig vervangen van batterijen behoort tot de verledentijd.

De solar range is verkrijgbaar in de volgende varianten:

Apparaat Artikelnummer Ladingsenergie Zonder begroeiing Gewicht (kg) Prijs
S10 341309 0.10 J 1 km 1,9 kg 179,-
S16 341316 0.16 J 1,5 km 1,9 kg 199,-
S20 341323 0.20 J 2,5 km 2,1 kg 249,-
S40 345307 0.40 J 5 km 4 kg 299,-
S100 346304 1.00 J 10 km 5 kg 399,-
S200 360300 2.00 J 20 km 10 kg 599,-
S400 361307 4.00 J 30 km 12 kg 799,-
Vind meer informatie of bestel uw solar apparaat direct op www.gallagher.eu/solar