afrastering-paardenweide-topconditie

De afrastering voor jouw paard in top conditie.

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur! Dat betekent maar één ding. De afrastering voor jouw paard moet in top conditie zijn. Speciaal voor paardenhouders heeft Gallagher een selectie gemaakt met producten die uitermate geschikt zijn voor paardenafrasteringen. Deze selectie is een mix van de nieuwste producten en producten die zich al jarenlang hebben bewezen.

Gallagher Essentials Paardenafrastering

Ben je op zoek naar een duurzame en veilige permanente afrastering?

De Gallagher Geïsoleerde Line Post is de nieuwe revolutie op de afrasteringsmarkt en is perfect voor een permanente paardenafrastering. Combineer de line post met lint, Equifence of koord en bouw zo zelf eenvoudig een moderne en duurzame afrastering die tot 25 jaar meegaat. Alle voordelen van deze award winnende afrasteringspaal vindt je op de website van Gallagher.

Go Solar

Met de nieuwe Special Edition schrikdraadapparaten haal je zeer voordelig de essentiële kracht in huis die benodigd is voor een basisafrastering voor uw paard. Ontbreekt de toegang tot een stopcontact bij uw weiland? Dan bieden de Gallagher Solar-apparaten de ultieme oplossing. Met de S10 voorzie je een afrastering tot 2 km van stroom. Heb je een sterker Solar-apparaat nodig? Bekijk dan hier het totaal overzicht van de Gallagher schrikdraadapparaten op zonne-energie.

Gallagher heeft ook alle benodigdheden in huis voor een mobiele afrastering voor paarden. De Gallagher stijgbeugel palen in combinatie met lint zijn uitermate geschikt voor het onderverdelen van uw weiland in meerdere stukken. Dit kan handig zijn om verschillende paarden van elkaar te scheiden of om in te zetten bij bijvoorbeeld stripgrazen.

mobiele-afrastering-paardenweide-stijgbeugel-palen
www.gallagher.eu