bedrijf horse awareness event

Fotografe: Sylvie Algoet

De meeste ruiters en paardenliefhebbers hebben een sterke emotionele band met hun paard.  Ze willen het beste voor hun paardenvriend om zo samen veel plezier te beleven en op ontdekking te gaan. Hieronder heb ik de 7 belangrijkste behoeften in kaart gebracht van de ontspanningsgerichte ruiter die het grooste aandeel vertegenwoordigd in de hippische sector.

1. Juiste paardenvoeding

Paardenliefhebbers vinden het belangrijk dat hun paard de juiste voeding tot zich kan nemen. Voeding is namelijk één zeer belangrijke basisbehoefte van paarden. Hoe kunnen paardenliefhebbers hun paardenvriend tegemoet komen in deze basisbehoefte die het beste aanleunt bij de natuur van hun paard?

2. Beweging stimuleren

Paardenliefhebbers beseffen ook dat bewegingsvrijheid topprioriteit is om hun viervoeter optimaal in balans te houden, zowel mentaal als fysiek. Bewegingspensions en paddock paradises winnen aan populariteit omdat ze de basisbehoefte beweging én sociaal contact van deze kuddedieren vervullen. Hoe kunnen paardenliefhebbers beweging stimuleren en intussen voor een veilige afsluiting zorgen?

3. Nieuwe initiatieven onder de aandacht

Paardenliefhebbers willen ten allen tijde het beste voor hun paard. Soms gaat het mis en zijn ze er het hart van in als hun paard kampt met een blessure of een andere gezondheidskwaal. Ze doen er alles aan om hun geliefde viervoeter te ondersteunen voor een spoedig herstel. Hoe kunnen paardenliefhebbers in contact komen met de mogelijkheden en nieuwigheden die er zijn in de gezondheidszorg voor paarden?

4. Vergroten van de veiligheid

Paardenliefhebbers beseffen dat hun hobby niet de veiligste is en zorgen goed voor de veiligheid van hun paardenvriend en hun eigen veiligheid om de risico’s op letsel zo veel mogelijk te beperken. Hoe kunnen paardenliefhebbers die veiligheid vergroten? Want wie zorgt er voor hun paard als ze buiten strijd liggen?

5. Werkbesparende oplossingen

Paardenliefhebbers hebben weinig tijd. Een paard houden en verzorgen vraagt héél veel tijd. Helaas blijft er voor sommigen nauwelijks tijd over om quality time door te brengen met hun paard. Welke werkbesparende oplossingen voor paardenliefhebbers zijn beschikbaar in paardenland?

6. Modieuze paardrijkleding die duurzaam is

Paardenliefhebbers houden van kleding die hen bewegingsvrijheid gunt én tegen een stootje kan. Kwalitatieve kleding en schoeisel zijn een must voor de dagelijkse werkzaamheden bij paarden. Welke modieuze paardenkleding is duurzaam (biologisch, ecologisch, fair trade) en is geschikt voor het buitenleven met paarden?

7. Passend paardenmateriaal

Paardenliefhebbers verlangen naar goed passend materiaal voor hun viervoeter. Comfort voor zowel ruiter als paard is een must om vrij te kunnen bewegen voor beiden. Hoe kunnen paardenliefhebbers hun paard minimaal belasten en toch een heerlijk gevoel hebben op een bewegende paardenrug?

8. Veilig paardenvervoer

Paardenliefhebbers houden ervan om hun kennis bij te schaven of om er op uit te trekken voor een workshop of een dagje te genieten in de natuur met hun paardenvriend. Hoe kunnen paardenliefhebbers hun paard op een zo veilig mogelijke manier vervoeren zonder aan comfort in te boeten?

Ben jij dat bedrijf?

  • Ben jij dat bedrijf waar respect voor mens én paard centraal staat?
  • Ben jij dat bedrijf dat mee wil helpen om een betere wereld te creëren voor onze edele viervoeters?
  • Ben jij dat bedrijf met de missie om paardenliefhebbers te inspireren door belangrijke kennis te delen?

Is het antwoord JA?

Dan ben jij van harte welkom op het Horse Awareness Event in Peer!

  • Prikkel de zintuigen van de bezoekers van het Horse Awareness Event en ontmoet paardenliefhebbers die op zoek zijn naar bewustwording op alle gebieden in de paardensector.
  • Deel je kennis, maak het leven van paardenliefhebbers en paarden beter, gemakkelijker, veiliger, comfortabeler, …
  • Connecteer en inspireer de bezoekers van het Horse Awareness Event.

Ik wil dit niet missen en direct een stand boeken

Je zou gek zijn als je er niet bij bent!

Zorg dat jouw bedrijf een verschil kan maken voor de paardenliefhebbers van het Horse Awareness Event. Dit unieke paardenevenement in de hippische sector vindt plaats op zondag 8 april 2018 in het domein Panhof te Peer (B), niet ver van de Nederlandse grens. Het Horse Awareness Event is toe aan zijn 2de editie na een succesvolle start in 2017.

Bezoek de website van het Horse Awareness Event

Welk bedrijf hoort voor jou zeker aanwezig te zijn op dit hippisch event?