Horse Awareness Event 2018 Equinection

Horse Awareness Event 2018: het tofste én goedkoopste indoor paardenevenement.
Fotografe: Sylvie Algoet

Na een succesvolle start in 2017 vindt op zondag 8 april 2018 de tweede editie plaats van dit uniek hippisch event in de paardensector. Save the date, #HAE2018.

Haal je E-ticket in huis met korting (voorverkoop)

7 redenen waarom dit paardenevenement op élke paardenliefhebber zijn of haar wishlist hoort.

1. Ontmoetingsplaats voor paardenliefhebbers

Horse Awareness Event is dé ontmoetingsplaats en inspiratiebron voor paardenliefhebbers uit België en Nederland. Of je nu ruiter, menner, groom of supporter bent van je paardrijdend kind, geïnspireerd word je sowieso op het Horse Awareness Event. Je kan er kennis maken met het brede spectrum aan mogelijkheden zowel voor je paard, voor jezelf als voor de verzorging van paarden.

2. Indoor paardenevenement

Weer of geen weer, Horse Awareness Event is een indoor event dat plaats vindt op Domein Panhof in Peer (België) nabij de Nederlandse grens. Speciaal voor dit event wordt Domein Panhof omgetoverd tot een heus strodorp.  Je vindt er standjes en gezellige plekjes om een demo of lezing te volgen.  Het evenement wordt verspreid over 2 binnenpistes, een tent en een leslokaal. Verder beschikt Domein Panhof over een cafetaria en een ruime parking. Zelfs je hond is welkom, mits aangelijnd.

3. Dagvullend programma

Respectvol omgaan, bewust trainen en de gezondheid van het paard staan centraal tijdens het Horse Awareness Event. Er is een divers aanbod van verschillende therapieën zoals osteopathie, craniosacraal therapie en shiatsutherapie. Daarnaast kan je lezingen en demonstraties bijwonen over vrijheidsdressuur, academische rijkunst, rechtrichten, communicatie met paarden, bitloos mennen en nog veel meer. Volg Horse Awareness Event op facebook voor de laatste nieuwtjes.

4. Unieke show

Er zal een spectaculaire show te zien zijn van een nieuwe tak van de paardensport voor België en Nederland namelijk Extreme Cowboy Race.

5. Winactie fotoshoot

Vervolgens kan je tijdens het Horse Awareness Event kennis maken met enkele bloggers van Paardentaal MagazineInes Laurent, Josepha Guillaume, Sandra Habets, Wendy Machiels en Wendy Van de Velde. Bezoek de stand van Paardentaal Magazine in het strodorp en win een gratis mini fotoshoot ter waarde van 75€.

6. Samen naar meer bewustwording tijdens het Horse Awareness Event

Vermeld onze unieke Horse Awareness Event hashtag bij al je foto’s op social media.  #HAE2018
Laten we er samen een onvergetelijk evenement van maken en dit paardenevenment op de kaart zetten.

7. Betaalbare tickets

De organisatie van Horse Awareness Event is in handen van organisator, adviseur en coördinator LIET en het team van de locatie Domein Panhof. Zij hebben de intentie om door te groeien naar een jaarlijks terugkerend evenement waar paardenliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten en inspireren.

Reserveer je tickets aan voorverkoopprijs voor het Horse Awareness Event op zondag 8 april 2018.
En stel je eigen dagvullende programma samen.

www.horse-awareness-event.be

Haal je E-ticket in huis met korting (voorverkoop)

Ben jij dat bedrijf dat een verschil maakt voor paardenliefhebbers?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Horse Awareness Event 2018

Fotografe: Sylvie Algoet